Mesjokke

De makers van de bean-to-bar Mesjokke chocoladerepen: de vier vrienden Luc, Per, Wouter en Jasper. Ze wilden een gemeenschappelijke jongensdroom vervullen: Het maken van een verantwoorde, ongehoord lekkere chocolade, en dat dan op geheel transparante manier.
In de woonkamer van Wouter zijn ze op kleine schaal begonnen met het maken van chocolade en inmiddels hebben ze een eigen chocoladefabriek(je) in de provincie Utrecht.
De hele onderneming is vanaf het begin een ware ontdekkingsreis geweest in de wondere en soms schimmige wereld van chocolade en cacao. De wereld van de cacao is zó groot dat we elke dag weer nieuwe smaken, nieuwe technieken, nieuwe gepassioneerde mensen en nieuwe machines ontdekken.
Maar aan de hand van de reis die we tot nu toe hebben gemaakt kunnen we wel concluderen dat de meeste chocolade die in Europa te koop is te weinig cacaobeleving biedt aan een consument. Cacao is veel diverser dan de meeste mensen denken!

Sorteer op
 • Mesjokke - DARC Angel
  Mesjokke - DARC Angel

  Een 72% chocolade gemaakt door "The chocolate Explorers" in Utrecht

  € 4,99
 • Mesjokke - Stardust
  Mesjokke - Stardust

  Lokaal (in Utrecht) geproduceerde chocolade. Het betreft hier een melkvariant met 45% chocolade gemaakt van de Trinitario cacao boon uit Madagaskar.
  Of zoals de makers zelf zeggen: Milk chocolate from outer space!

  € 4,99
 • Mesjokke - Natural Blonde
  Mesjokke - Natural Blonde

  Een bijzondere witte chocolade gemaakt door "The chocolate explorers"

  € 4,99
 • Mesjokke - Swingin' sunrise 72%
  Mesjokke - Swingin' sunrise 72%

  Let’s dance! Dit is het zonnestraaltje van de Mesjokke-familie. Swingend, spannend, intens. Rood fruit met een lekker zuurtje en warme tonen van donkere chocola. Volgens de heren van Mesjokke luistert deze reep naar de lokroep:…

  € 4,99
 • Mesjokke - Winter spiced 72%
  Mesjokke - Winter spiced 72%

  Lokaal (in Utrecht) geproduceerde chocolade van 72% met, voor de knusse decembermaand en ook daarna, een speciaal kruidenmelange. Onweerstaanbaar lekker. Beperkte oplage, dus op = op.

  € 4,99
 • Mesjokke - Limited Edition #3Honduras
  Mesjokke - Limited Edition #3Honduras

  No, no, no, there is no limit. Ja, dit is de Limited Edition, maar wisselend van cacaoras en herkomst. Altijd een verrassing, maar van uitmuntende kwaliteit.

  € 4,99
© 2016 - 2023 chocolademeesters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel