Mesjokke

De makers van de bean-to-bar Mesjokke chocoladerepen: de vier vrienden Luc, Per, Wouter en Jasper. Ze wilden een gemeenschappelijke jongensdroom vervullen: Het maken van een verantwoorde, ongehoord lekkere chocolade, en dat dan op geheel transparante manier.
In de woonkamer van Wouter zijn ze op kleine schaal begonnen met het maken van chocolade en inmiddels hebben ze een eigen chocoladefabriek(je) in de provincie Utrecht.
De hele onderneming is vanaf het begin een ware ontdekkingsreis geweest in de wondere en soms schimmige wereld van chocolade en cacao. De wereld van de cacao is zó groot dat we elke dag weer nieuwe smaken, nieuwe technieken, nieuwe gepassioneerde mensen en nieuwe machines ontdekken.
Maar aan de hand van de reis die we tot nu toe hebben gemaakt kunnen we wel concluderen dat de meeste chocolade die in Europa te koop is te weinig cacaobeleving biedt aan een consument. Cacao is veel diverser dan de meeste mensen denken!

Sorteer op
 • Mesjokke - DARC Angel
  Mesjokke - DARC Angel

  Een 72% chocolade gemaakt door "The chocolate Explorers" in Utrecht

  € 4,00
 • Mesjokke - Winter spiced 72%
  Mesjokke - Winter spiced 72%

  Lokaal (in Utrecht) geproduceerde chocolade van 72% met, voor de knusse decembermaand en ook daarna, een speciaal kruidenmelange. Onweerstaanbaar lekker. Beperkte oplage, dus op = op.

  € 4,00
© 2016 - 2024 chocolademeesters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel